Caldea peleti/drva

Caldea-peleti-drva-2
amb_caldea_legna_pellet_hightcaldea_lusso_scotch2caldea_lusso_rame2caldea_caldaiacaldea_base_satinato2caldea_base_rame2

Caldea peleti/drva

Cena Ni Določena

Caldea je kombinirana kaminska peč na drva/peleti z toplovodnim izmenjevalcem, s katerim boste lahko ogrevali celotno hišo. Regulacija avtomatsko preklaplja med izbranim virom energenta, prav tako pa je standardno premljena s pečico v kateri boste lahko pekli hišne dobrote.

Na Zalogi

Onduling System
Patentirana konstrukcija notranosti peči poveča izpostavljenost ognju, kar poviša izkoristek.
icon-onduling
CaldoControl
To je patnentirana regulacija izgorevanja, ki optimira porabo lesa tako, da gori le toliko lesa, da dosega željeno temperaturo. S tem se izognemo nepotrebni porabi lesa.
icon-caldo
Plumbing Kit
Jolly -Mec  toplovodni kaminski vlozki so standardno opremljeni z instalacijskim sklopom (z ali brez priprave sanitarne vode,  odprt ali zaprt sistem). Instalacijski sklop je predmontiran in testiran, tako da zahteva minimalna dodatna instalacijska dela, hkrati pa zmanjšuje moćnost napak pri vgradnji.
icon-kit
Primary air
Dovod zunanjega zraka za izgorevanje se lahko priključi direktno na kamin, ter tako preprečujemo uporabo zraka iz prostora.
icon-primary-air
Auxiliary pellet hopper
Zalogovniki za pelete so različne velikosti in so lahko tudi dislocirani (do 20 m in 6 m višine). Pnevmatski transportni sistem bo avtomatsko poskrbel, da bo kamin imel vedno dovolj zaloge pelet.
icon-pellet-hopper
Moč delovanja 25 kW (22,98 kW)

Sodelujemo z najboljšimi:

logo-flamingo-41
logo-jc-bordelet-41
logo-jolly-mec-41
logo-bef-41
logo-bef-41
logo-bef-41
logo-tonwerk-41
logo-rizzoli
Visit Us On Facebook